ГоловнаПолітика

Україна має докази причетності спецслужб РФ до захоплення держустанов на сході, - МЗС

Україна обіцяє подати свідчення і докази на зустрічі 17 квітня в Женеві

Україна має докази причетності спецслужб РФ до захоплення держустанов на сході, - МЗС
Фото: uk.wikipedia.org

Міністерство закордонних справ заявляє про наявність необхідних конкретних доказів причетності спецслужб Росії до захоплення державних установ на сході України.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"Міністерство закордонних справ України має всі необхідні конкретні докази причетності спецслужб Росії до сепаратистського заколоту і захоплення державних установ на сході України", - наголошено в повідомленні.

МЗС інформує про те, що відповідні свідчення і докази представлять міжнародній спільноті на зустрічі 17 квітня в Женеві (Швейцарія).

У повідомленні також наголошено, що Рада національної безпеки та оборони України ухвалила рішення здійснити антитерористичну операцію проти розгорнутого замаху на державу, захищаючи життя людей, територіальну цілісність і безпеку України.

Нагадаємо, 17 квітня  представники Європейського Союзу, США, Росії й України проведуть зустріч у Женеві для обговорення врегулювання політичної кризи в українсько-російських відносинах.

Міністерство закордонних справ Росії заперечує звинувачення у причетності до блокування будівель МВС і СБУ в південно-східних областях України.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram