ГоловнаПолітика

Тимошенко терміново вилітає в Донецьк

Екс-прем'єр закликала владу до дієвих заходів

Тимошенко терміново вилітає в Донецьк
Фото: Макс Левин

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко закликала владу вжити дієві заходи щодо сепаратистів і заявила, що терміново вилітає до Донецька.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Захоплення сепаратистами за підтримки російських спецслужб будівель Донецької та Харківської обладміністрацій та Луганського управління СБУ є прямим продовженням агресії Росії проти України. Потрібно чітко усвідомлювати, що метою цієї агресії є анексія українського Сходу за кримським сценарієм", - заявила Тимошенко.

Водночас Тимошенко звернулася до представників влади з вимогою вжити дієвих заходів щодо знешкодження терористів та унеможливити такі події в майбутньому.

"На вашому боці зараз не тільки закон, а й українське суспільство. Сьогодні в державі є всі необхідні сили для швидкої й адекватної протидії сепаратистам і диверсантам. Окрім того, наші громадяни в Харківській, Донецькій і Луганській областях також виступають проти поділу України", - заявила вона.

Як повідомив раніше прем'єр Яценюк, влада розробила план дій через спроби дестабілізувати ситуацію на сході України. У зв'язку з цим перший віце-прем'єр України Віталій Ярема вирушив у Донецьк, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков перебуває в Харкові, Андрій Парубій з Валентином Наливайченком вилітають в Луганськ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram