ГоловнаПолітика

Парубій і Наливайченко терміново вилітають у Луганськ, Ярема - в Донецьк

Голова МВС Аваков уже в Харкові

Парубій і Наливайченко терміново вилітають у Луганськ, Ярема - в Донецьк
Фото: Макс Левин

Перший віце-прем'єр України Віталій Ярема вирушив у Донецьк, а міністр внутрішніх справ Арсеній Аваков уже перебуває в Харкові,

Про це заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на позачерговому засіданні уряду.

Зокрема він зазначив, що в ніч на понеділок влада розробила план дій у зв'язку зі спробами дестабілізувати ситуацію на сході України, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За словами Яценюка, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков виїхав із цим планом у Харків, а перший віце-прем'єр Віталій Ярема - до Донецька.

Тим часом заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Вікторія Сюмар на своїй сторінці у Facebook написала, що секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Парубій та голова СБУ Валентин Наливайченко вилітають до Луганська для врегулювання ситуації із захопленням державних будівель.

"Андрій Парубій з Валентином Наливайченком негайно вилітають у Луганськ, перший віце-прем'єр Віталій Ярема - до Донецька, Арсен Аваков уже в Харкові, там уже звільнили ОДА. Усі повноваження у них є для дій, які будуть адекватними для протидії сепаратизму", - повідомила вона.

Зазначимо, що вчора проросійськи налаштовані громадяни захопили будівлю УСБУ в Луганській області. Окрім того, за інформацією обласного ГУМВС, сепаратисти захопили зброю в СБУ і перекрили рух.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram