ГоловнаПолітика

У МВС готові залучити громадськість до розслідування справи Музичка

Аваков назвав злочинцем будь-яку людину з незареєстрованою зброєю

У МВС готові залучити громадськість до розслідування справи Музичка
Фото: Макс Левин

МВС готове допустити до матеріалів розслідування по затриманню Олександра Музичка громадського спостерігача.

Про це заявив Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє прес-служба МВС.

"Враховуючи великий суспільний резонанс спецоперації МВС по затриманню Олександра Музичка, прийнято рішення опублікувати максимально докладну хронологію подій тієї ночі, а крім того - зробити максимально прозорими результати службового розслідування з перевірки правомірності застосування зброї співробітниками міліції. Крім того, МВС готове допустити до оцінки результатів цього розслідування уповноваженого представника від громадськості ", - заявив Аваков.

Міністр ще раз наголосив на тому, що сьогодні будь-яка людина, в руках якої знаходиться незареєстрована зброя, є злочинцем. Незалежно від кольору партійного прапора чи проголошуваних гасел.

Повну хронологію затримання Музичка міністр Аваков опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, напередодні в МВС заявили, що Олександр Музичко на прізвисько "Сашко Білий" бул застрелений при затриманні міліцією після бійки в кафе "Джерельце" в селі Бармаки Рівненського району Рівненської області.

Перший заступник міністра внутрішніх справ Володимир Євдокімов на брифінгу повідомив, що міліція вважає, що Музичко застрелився.

У свою чергу, рівненське відділення "Правого сектору" заявило, що має намір помститися голові МВС Арсену Авакову за смерть Олександра Музичка. На це Аваков заявив, що приймає виклик і «буде жорстким до бандитів».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram