ГоловнаПолітика

Ющенко вважає, що Путін не зупиниться на Криму

Херсон, Харків, Луганськ, Донецьк - найбільш вразливі регіони зараз

Ющенко вважає, що Путін не зупиниться на Криму
Фото: Макс Левин

Президент Російської Федерації Володимир Путін не зупиниться на захопленні тільки одного Криму, найбільш уразливими територіями зараз є Херсон, Харків, Луганськ, Донецьк.

Про це сказав президент України Віктор Ющенко в ефірі "Громадського ТВ".

"Путін ніколи не зупиниться на Криму. Крим - це невеликий привал. І для того, щоб реалізувати свою неоімперську місію, максимум, що треба зробити - колонізувати Україну у вигляді маріонеткового президента, маріонеткової влади тощо", - сказав Ющенко, пише УНН.

На думку президента, програмою Путіна №2 є розколоти Україну, якщо перший план не вдається. "Якщо тобі не вдається все українське поле, відкуси половину", - уточнив він.

"План номер два, на жаль, зараз реалізується. І те, що відбувається в Херсоні, це друга серія. Херсон, Харків, Луганськ, Донецьк - це найбільш вразливі зараз точки цього напруженого моменту", - зазначив Ющенко.

Тому колишній президент вважає, що сьогодні буде великою помилкою, якщо Україна "пропустить те, що, наприклад, робиться в Херсоні".

Нагадаємо, 20 березня в.о. міського голови Херсона Володимир Миколаєнко заявив, що депутати-сепаратисти від Партії Регіонів готують кримський сценарій для Херсона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram