ГоловнаПолітика

Антитерористичним підрозділам Донецька оголосили бойову готовність, - мер

Навколо міста з'являться блокпости

Антитерористичним підрозділам Донецька оголосили бойову готовність, - мер
фото из архива
Фото: EPA/UPG

Антитерористичним підрозділам у Донецьку оголосили бойову готовність, навколо міста з'являться блокпости, заявив мер Донецька Олександр Лук'янченко.

"Сьогодні спеціальні служби захисту безпеки оголосили підвищену готовність тим підрозділам, які займаються за програмою "Антитерор", - сказав він, зауваживши, що в Донецьку приводів для занепокоєння простих громадян немає, повідомляє "ОстроВ".

"Буде вжито заходів для встановлення блокпостів навколо міста, щоб ті, хто прийде до нас не з доброю звісткою, щоб ми могли вжити заходів, щоб ці люди не заподіяли лиха нашим городянам", - наголосив Лук'янченко.

Також донецький градоначальник закликав керівників будинкових комітетів, а також простих жителів інформувати районну владу та правоохоронні органи про всіх підозрілих осіб.

Нагадаємо, за інформацією джерел LB.ua, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов їде в Луганськ, щоб зустрітися там з партійним активом області та місцевими керівниками силових структур. Мета зустрічі - підготувати вимогу до президента "навести лад у країні". А якщо "забезпечити порядок" не вдасться - розглянути можливість відокремлення Південного Сходу в тому чи іншому форматі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram