ГоловнаПолітика

Арбузов висловив співчуття загиблим у вчорашніх протистояннях

В.о. прем'єра пообіцяв допомогти сім'ям загиблих правоохоронців

Арбузов висловив співчуття загиблим у вчорашніх протистояннях
Фото: Макс Левин

Виконуючий обов'язки прем'єр-міністра України Сергій Арбузов висловив свої співчуття близьким загиблих у вчорашніх протистояннях, а також запевнив у тому, що уряд зробить усе можливе для своєчасного виділення допомоги сім'ям правоохоронців, які постраждали під час виконання своїх службових обов'язків.

Відповідну заяву в.о. прем'єр-міністра зробив під час засідання Кабінету Міністрів у середу.

"Хочу зазначити, що уряд зробить усе можливе для надання своєчасної медичної допомоги всім постраждалим під час заворушень і виділення необхідної допомоги сім'ям загиблих правоохоронців, які виконували свої обов'язки", - наголосив Арбузов.

У зв'язку з непростою ситуацією, яка склалася в Києві, в.о. прем'єр-міністра рекомендував усім державним і навчальним закладам Києва з розумінням поставитися до тих, хто через транспортні проблеми не зміг потрапити на роботу чи на навчання. Ба більше, він звернувся до приватних компаній, офіси яких розташовані в центрі міста, з проханням дозволити жінкам (особливо матерям неповнолітніх дітей) деякий час не відвідувати свої робочі місця, поки ситуація не стабілізується.

Арбузов також звернувся до міністрів із закликом забезпечити режим максимального сприяння роботі представників ЗМІ. "У разі потреби самим виїжджати на телеканали, щоб не піддавати журналістів небезпеці", - сказав в.о. прем'єр-міністра.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram