ГоловнаПолітика

Будівлю КМДА відновлюватимуть два тижні, - прес-служба

Для виконання робіт залучено комунальників з усіх районів

Будівлю КМДА відновлюватимуть два тижні, - прес-служба
Фото: Макс Левин

Київська міська державна адміністрація має намір відновити роботу в будівлі на вулиці Хрещатик, 36 після санітарної обробки приміщень, на яку потрібно щонайменше два тижні.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Сьогодні голова Київської міської державної адміністрації Володимир Макеєнко разом з журналістами оглянув остаточно звільнену будівлю КМДА.

Так, за дорученням Макеєнка в приміщенні працюватимуть фахівці, які оцінять збиток і спланують роботи з відновлення будівлі. Орієнтовно для проведення інвентаризації буде потрібно щонайменше 10 днів.

"Насамперед, необхідно провести прибирання та санітарну обробку, а також відновити пошкоджені телекомунікаційні мережі, протипожежну систему, облаштувати робочі місця працівників у кабінетах. Для виконання зазначених робіт було залучено комунальників з усіх районів", - йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.

Нагадаємо, вранці 16 лютого активісти Євромайдану звільнили будівлю КМДА та передали її послу Швейцарії (як головуючої в ОБСЄ країни) Крістіану Шененбергеру, а той у свою чергу передав адміністрацію Макеєнкові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram