ГоловнаПолітика

Добкін хоче прирівняти "Беркут" до учасників бойових дій

Губернатор пообіцяв подбати про юридичний статус і соціальний захист правоохоронців

Добкін хоче прирівняти "Беркут" до учасників бойових дій
Фото: kharkivoda.gov.ua

Губернатор Харківщини Михайло Добкін планує порушити питання про присвоєння співробітникам правоохоронних органів, які брали участь у захисті адмінбудівель, статусу учасника бойових дій.

Про це повідомляє прес-служба Харківської обладміністрації.

"Завдяки "Беркуту" в нашій країні не сталося громадянської війни. Ми абсолютно не сумніваємося, що наші хлопці могли за 5 хвилин розігнати "Майдан", але їхня стійкість, мужність і витримка допомагають урятувати людські життя", - сказав він.

Керівник ХОДА пообіцяв також подбати про юридичний статус і соціальний захист правоохоронців, які брали участь у сутичках на Грушевського.

"Губернатор зазначив, що коли все закінчиться, він планує порушити питання про те, щоб співробітникам правоохоронних органів, які брали участь безпосередньо в захисті державних будівель і споруд у Києві та інших регіонах, присвоїли статус учасника бойових дій", - повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, раніше харківський губернатор Михайло Добкін і депутати обласної ради, які входять до складу фракції Партії регіонів, прийшли до сесійної зали в футболках із написом "Беркут".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram