ГоловнаПолітика

"Правий сектор" закликає українців йти за націоналістами

Організація відкидає ідею переговорів з Януковичем

Два месяці безуспішного тупцювання під проводом опозиційних партій довело багатьом демонстрантам, що йти потрібно не за тими, хто солодко говорить зі сцени, а за тими, хто пропонує реальний сценарій революційних змін у країні. Відтак, протестні маси пішли за націоналістами.

Про це йдеться в заяві "Правого сектору".

У заяві також наголошується, що "тільки такий вияв протесту, який український народ продемонстрував 19 січня, змусив бандитський режим Януковича почати говорити про необхідність переговорів.

"Однак, щоб вірити в перспективи таких переговорів, потрібно бути цілковитим дурнем. Єдина мова, яку розуміє нинішній кримінальний режим - це мова сили. Тому ми засуджуємо та цілковито відкидаємо ідею переговорів з Януковичем з метою досягнення якихось половинчастих вимог", - наголосили в організації.

Зокрема в організації зазначили, що українці сьогодні повинні говорити ультиматумами. "Янукович повинен негайно піти. У такому разі - якщо він найближчим часом подасть у відставку - ми можемо гарантувати йому та його родині 24 години для евакуації з країни. Як і будь-яка інша людина, Янукович має власну систему цінностей. Одними з найбільших цінностей для нього є влада і гроші. Одначе, гадаємо, власне життя для нього важливіше", - підкреслили в організації.

"Ми нагадуємо опозиційним політикам, що вони й так викликали величезне розчарування серед широких мас українського населення. Тому закликаємо їх не йти на зрадницькі, сепаративні переговори з узурпатором", - підкреслили в організації.

Також в організації закликали демонстрантів продовжувати революційну боротьбу.

"Окремо ми звертаємось до силовиків. Винні у злочинних антинародних діях співробітники МВС (зокрема бійці "Беркуту") у будь-якому випадку будуть покараними. Одначе перед ними стоїть альтернатива: бути покараними у судовому порядку чи стати жертвою стихійної народної відплати. Щоб обрати перший варіант, вони мають негайно припинити спротив повстанцям, арештувати власних командирів і передати їх повсталому народу. У такому випадку вони збільшать власні шанси на амністію", - додали в "Правому секторі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram