ГоловнаПолітика

Дружина Луценка сумнівається, що її чоловіка обстежили

Ірина впевнена, що якісного і повного обстеження не проводили.

Дружина Луценка сумнівається, що її чоловіка обстежили
Фото: http://podrobnosti.ua

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина сумнівається в об'єктивності медичного обстеження її чоловіка, яке провели в четвер у Чернігівській обласній клінічній лікарні.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії "Народна Самооборона".

"Учора ввечері по телефону я спілкувалася з чоловіком, і він не знав про сьогоднішнє його вивезення до лікарні на обстеження. Враховуючи його хвороби, для обстеження мала бути проведена хоча б одноденна підготовка, оскільки потребувалося введення зондів та взяття пункцій для визначення подальшого лікування", - цитує прес-служба дружину екс-міністра.

За її словами, в розмові з лікарями і особисто з омбудсменом Валерією Лутковською, які відвідали Луценка в Менський колонії, політик поставив умову: лікування тільки в стаціонарі.

"Наявні в Луценка хвороби потребують серйозного обстеження та лікування. Чого варто тільки взяти пункцію з печінки. Після такої маніпуляції вони хотіли його відправити назад у колонію?! Уведення зонда потребує попередньої підготовки організму для такої процедури! Станом на 18-ту годину середи, 10 жовтня, Луценка ніхто не готував до серйозного обстеження у лікарні", - додала Ірина Луценко.

У повідомленні наголошено, що дружина ув'язненого висловила впевненість у тому, що якісного і повного обстеження не проводили.

При цьому докладнішу інформацію про обстеження вона повідомить після зустрічі з чоловіком.

Нагадаємо, раніше Державна пенітенціарна служба заявила про задовільний стан здоров'я колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка за результатами обстеження в Чернігівській обласній клінічній лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram