ГоловнаПолітика

Соратники Луценка заявляють, що лікарі ігнорують погіршання стану екс-міністра

"Народна Самооборона" заявляє про ненадання Луценкові лікування в Менській колонії.

Соратники Луценка заявляють, що лікарі ігнорують погіршання стану екс-міністра
Фото: Макс Левин

Партія "Народна Самооборона" заявляє про ненадання медикаментозного лікування колишньому міністрові внутрішніх справ Юрію Луценкові в Менській виправній колонії №91 (Чернігівська область).

Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

"Станом на вечір 4 жовтня 2012 року медикаментозне лікування, призначене після огляду Луценка, не надається, підготовка до обстеження в стаціонарі не ведеться. Учора ввечері було вкотре виміряно тиск Луценкові, він піднявся до 170/140", - сказано в ньому.

Нагадаємо, комісія лікарів діагностувала Луценкові хронічний панкреатит, хворобу сигмоподібної кишки, хронічний гастрит, жирову хворобу печінки (стеатоз) і синдром вегетосудинної дистонії за гіпертонічним типом (ситуаційне підвищення артеріального тиску).

За даними партії, медики призначили Луценкові медикаментозне лікування, УЗД органів черевної порожнини та нирок, фіброколоноскопію, печінкові проби, а також повторний огляд у гастроентеролога після дообстеження.

Як повідомляли, 2 жовтня комісія у складі лікарів у галузі терапії, неврології, гастроентерології та кардіології провела медичний огляд Луценка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram