ГоловнаПолітика

Яценюк розповів про "помитих покоївок" Литвина

За даними опозиціонера, спікер із подачі Януковича не платить за компослуги і користується літаком.

Яценюк розповів про "помитих покоївок" Литвина
Фото: ictv.ua

Один із лідерів Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк розповів про привілеї, якими користується спікер Верховної Ради Володимир Литвин.

На зустрічі з виборцями у Львові він повідомив про закрите розпорядження Президента Віктора Януковича, згідно з яким Литвин не оплачує комунальні послуги за проживання в державній резиденції, повідомляє портал "ГалІнфо".

Крім того, за словами Яценюка, держава дала Литвину "одну-дві покоївки".

У розпорядженні Литвина, заявив опозиціонер, є машина з водієм і літак, година польоту якого коштує мінімум 100 тис. грн.

Яценюк зізнався, що коли свого часу він очолив парламент, міг також претендувати на машини і "помитих покоївок".

За словами політика, його "почав гризти хробак", мовляв, "а спробую". Проте, подумавши про народ, Яценюк відкинув ці привілеї.

"Просто соромно так жити в країні, де 80% українців є бідняками. Я щиро хочу це змінити. І підбираю в команду таких людей. Нам потрібне проукраїнське і пролюдяне політичне лідерство, щоб вибирали тих, хто думає про мільйони людей, а не про мільйони доларів", - заявив депутат.

Нагадаємо, Володимир Литвин раніше повідомляв, що отримує в парламенті заробітну плату в розмірі 20 тис. гривень на місяць.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram