ГоловнаПолітика

Гриценко думає, що дипломати Грищенка чимось обкурилися

Політик здивований заявою МЗС на резолюцію сенату США.

Гриценко думає, що дипломати Грищенка чимось обкурилися
Фото: http://dokument.pp.ua

Один із лідерів Об'єднаної опозиції "Батьківщина", народний депутат від фракції НУ-НС Анатолій Гриценко вважає реакцію МЗС України на резолюцію сенату США хамською заявою.

Про це він написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

"Навіть не знаю, чим міністр Грищенко та його "дипломати" обкурилися, щоб видавати такі хамські заяви від імені держави Україна", - зазначив політик.

При цьому нардеп нагадав процес ратифікації "харківських угод". "Грищенко дуже радо вітав ратифікацію Радою зрадницького "харківського пакту" - в диму, з яйцями на обличчі спікера, без кворуму в залі, з порушенням законів і Конституції", - додав опозиціонер.

У зв\'язку з цим складно серйозно сприймати документ, який ухвалили минулої ночі за процедурою, яку з усією дипломатичною стриманістю можна назвати, щонайменше, сумнівною.

— із заяви МЗС України

Також на думку Гриценка, резолюція сенату США не є документом прямої дії і вона має рекомендаційний характер. "Але навіть це так налякало Януковича, Азарова та Грищенка, що позбавило розуму, паралізувало здатність думати", - заявив він.

Нагадаємо, в ніч із п'ятниці на суботу (за київським часом) сенат США схвалив "резолюцію щодо України". Документ визнає Юлію Тимошенко політичним в'язнем, вимагає її негайного звільнення, також - застосування санкцій до всіх, винуватих у здійсненні політичних переслідувань в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram