ГоловнаПолітика

Тимошенко хоче дати інтерв'ю українським ЗМІ

Екс-прем'єр звернулася з проханням до керівництва Качанівської колонії.

Тимошенко хоче дати інтерв'ю українським ЗМІ

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко просить керівництво Качанівської колонії дозволити їй зустрітися з представниками ЗМІ для проведення інтерв'ю.

Про це сказав на прес-конференції депутат від БЮТ і захисник екс-прем'єра Сергій Власенко.

"Мені стало відомо 11 вересня, що низка українських та іноземних ЗМІ бажає провести зі мною інтерв'ю... Я надаю свою письмову згоду на інтерв'ю", - процитував Власенко заяву екс-прем'єра до керівництва Качанівської колонії.

Екс-прем\'єр-міністру України Юлії Тимошенко треба обмежити зустрічі з друзями, родичами та народними депутатами, оскільки такі зустрічі дуже погано впливають на її здоров\'я.

— Раїса Моїсеєнко, замміністра охорони здоров'я України

За його словами, Тимошенко дала дозвіл на інтерв'ю таким засобам масової інформації: телеканалам ТВі, "5 каналу", ICTV, СТБ, інтернет-виданням "Лівий берег" (LB.ua), "Українська правда", а також виданню "Кореспондент", BBC, CNN та іншим телеканалам Європейського Союзу.

При цьому Власенко зазначив, що Тимошенко просила керівництво колонії в разі звернень інших ЗМІ з проханням про інтерв'ю обов'язково її поінформувати про це.

Нагадаємо, сьогодні Державна пенітенціарна служба відмовила Юлії Тимошенко у зустрічах із міністром закордонних справ Швеції Карлом Більдтом, колишнім президентом Європейського парламенту Єжи Бузеком і послом Швеції в Україні Стефаном Гуллгреном.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram