ГоловнаПолітика

"Б'ютівець" зламав однопартійцю щелепу

Депутата обурило "зубоскальство" колеги під час гімну.

"Б'ютівець" зламав однопартійцю щелепу
Игорь Митюк
Фото: www.telegraf.in.ua

Під час початку сесії Автозаводської райради в Кременчуці Полтавської області сталася НП.

Депутат від "Батьківщини" Ігор Митюк вдарив в обличчя свого однопартійця. Потерпілого госпіталізували зі зламаною щелепою, передає "ТСН".

Свою позицію Митюк висловив по електронній пошті. "Під час гімну ця особа зубоскалила... що й стало останньою краплею моєї обуреної патріотичної душі, - пояснює він. - У зв'язку з цим не стримався... терпець урвався".

Депутат також зазначає, що з побитим депутатом, який очолює міський відділ з благоустрою, мав давній конфлікт і вимагав розслідувати його корупційні дії.

Потерпілий Сергій Гарифов з переломом щелепи в трьох місцях і струсом головного мозку досі на лікарняному ліжку.

Зараз депутат районної ради готується до складної операції і відмовляється говорити на камеру. Втім, у приватній бесіді заявив: отримав удар в обличчя без усякої причини. Просто під звуки державного гімну. Депутати встали на урочистому відкритті сесії. Раптом 55-річний Сергій Гарифов отримав кулаком в обличчя від 26-річного депутата-однопартійця Ігор Мітюка, який сидів ззаду. Очевидці говорять, що все сталося швидко, вони і не зрозуміли, що сталося. Неофіційно розповідали, що конфлікт виник через піджак. Начебто, один з учасників бійки необережно повісив його на спинку крісла іншого. Обидва фігуранти це заперечують. Правоохоронці кажуть, що порушили кримінальну справу за статтею "хуліганство" і за статтею "нанесення тілесних ушкоджень".

Проти Митюка у зв'язку з подією порушили кримінальну справу за статтею "Хуліганство" (за інформацією "ТСН", він має намір оскаржити рішення про порушення справи). Крім того, за свою поведінку його було виключено з фракції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram