ГоловнаПолітика

Янукович: Україна налаштована на розвиток сучасного медіа-простору

Президент хоче залучити іноземні інвестиції.

Янукович: Україна налаштована на розвиток сучасного медіа-простору
Фото: president.gov.ua

Україна налаштована на розвиток сучасного медіа-простору як важливої складової демократії та ефективного громадянського суспільства.

Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з представниками провідних світових ЗМІ - учасниками 64-го Всесвітнього газетного конгресу і 19-го Всесвітнього форуму редакторів, повідомляє сайт глави держави.

"Ми добре розуміємо, що розвиток медіа-простору, ЗМІ позитивно впливає на розвиток і демократії, і економіки в Україні й загалом сприяє розвитку громадянського суспільства", - сказав глава держави.

За словами Президента, сьогодні в нашій країні відбувається реформування медіа-простору.

"Ми поставили перед собою мету будувати сучасну медіа-систему. Я звертаюся до вас як до представників цього напрямку бізнесу: ми будемо створювати умови для вас, щоб привернути сьогодні інвестиції в цей сектор економіки, найсучасніші технології. І головне - той досвід і шлях, який пройшли старі демократії", - сказав Віктор Янукович.

Своєю чергою, президент Всесвітньої газетної і інформаційно-видавничої асоціації Метью Джейкоб подякував Віктору Януковичу за гостинність і розуміння місії та завдань очолюваної ним організації.

"Як і інші країни, які хочуть співпрацювати, ви висловили бажання співпрацювати і будувати чесний, незалежний медіа-бізнес. Ви наш великий друг", - зазначив Метью Джейкоб.

Нагадаємо, з 2 по 5 вересня в Україні проходить 64-й Всесвітній газетний конгрес і 19-й Всесвітній форум редакторів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram