ГоловнаПолітика

У міліції спростовують обшуки у виданні Авакова

Правоохоронці проводять перевірку у справі працівників банку.

У міліції спростовують обшуки у виданні Авакова
Фото: www.unian.net

Харківська міліція спростувала інформацію про несанкціонований обшук в редакції інтернет-видання і газети "Главное".

Про це йдеться в повідомленні Головного управління МВС у Харківській області, повідомляє "Українська правда".

Згідно з повідомленням, слідчі дії проводять у рамках розслідування кримінальної справи, порушеної стосовно посадових осіб одного з приватних банків міста і в рамках виконання рішення Київського районного суду в Харкові.

"Однак інформація про перешкоджання роботі журналістів інтернет-видання і редакції газети "Главное" не відповідає дійсності. Слідчі дії, які проводять працівники міліції, не мають стосунку до діяльності зазначеного засобу масової інформації", - заявляють у міліції.

Тим часом редакція "Главное" відзначає, що на момент написання цього повідомлення міліція - через три години після початку обшуку - пустила в редакцію лише одну людину - головного редактора.

"Решта журналістів і редакторів далі на вулиці, з тієї простої причини, що правоохоронці не пускають їх усередину", - повідомляє редакція.

Нагадаємо, сьогодні в редакцію харківського інтернет-огляду та газети "Главное", яка розташована в одному приміщенні з АТ "Інвестор" і банком "Базис", наскочили з обшуками.

Зазначимо також, проти посадових осіб банку "Базис", який належить екс-губернаторові Харківщини Арсену Авакову, порушили кримінальну справу за фактом зловживань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram