ГоловнаПолітика

Янукович: Сорочинський ярмарок - візитна картка України

Президент привітав учасників заходу.

Янукович: Сорочинський ярмарок - візитна картка України
Фото: Стоп-кадр с олнайн-трансляции

Президент України Віктор Янукович надіслав  вітання організаторам, учасникам і гостям Національного Сорочинського ярмарку.

Про це повідомили в прес-службі керівника держави.

"Вітаю вас із відкриттям Національного Сорочинського ярмарку, який щорічно збирає на щедрій і багатій землі Полтавської області гостей України та наших співвітчизників. Уже не одне десятиліття ця урочиста подія гармонійно поєднує самобутню і неповторну національну культуру та нові досягнення в різних сферах життєдіяльності", - йдеться у привітанні.

"Сьогодні Сорочинський ярмарок є однією з візитних карток нашої держави, яка показує яскраву самобутність українського народу, полонить багатовіковими духовними традиціями і винятковим колоритом", - зазначає президент.

Президент додав, що нинішній масштабний захід гідно представляє кращі зразки вітчизняної економіки, наповнюючи новим змістом дружню атмосферу свята, і сприяє налагодженню плідної ділової співпраці.

"Щиро бажаю всім вам здоров'я, щастя, приємних вражень і незабутніх відчуттів", - зазначив Янукович.

Нагадаємо

, з 14 по 19 серпня 2012 року в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області відбувається Національний Сорочинський ярмарок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram