ГоловнаПолітика

Луценко шкодує, що опозиційні списки оприлюднили із запізненням

Екс-міністр визнає, що опозиція неідеальна.

Луценко шкодує, що опозиційні списки оприлюднили із запізненням
Фото: EPA/UPG

Екс-голова МВС Юрій Луценко шкодує про запізніле оприлюднення Об'єднаною опозицією своїх виборчих списків.

"Загальна помилка демократичних сил - приховування списків кандидатів до партійних з'їздів. Шкода, що виборчі штаби опозиції не продемонстрували свою відмінність від влади в цьому принциповому питанні. Якби вони оприлюднили списки за місяць до з'їзду, прислухалися до думки громадськості, це зняло б і внутрішні емоції, і виправило б певні помилки", - сказав Луценко.

При цьому екс-міністр зазначає, що в списку Об'єднаної опозиції немає одіозних осіб і відсутні олігархи, що, на його думку, є безумовним позитивом.

Проте політик вважає помилкою опозиції порядкові номери у списку депутата Ради від фракції Блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Юрія Гримчака (91-ше місце), депутатів від фракції "Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина" Андрія Шкіля (87) і Михайла Волинця (85), а також відмову від висунення в мажоритарному окрузі у Львові депутата від НУ-НС Тараса Стецьківа.

Луценко вважає, що опозиція не ідеальна, але при всьому цьому, на його думку, в ній представлені політики, а не олігархи і гангстери, що говорить на її користь.

Нагадаємо, в ЦВК пообіцяли до 8 серпня визначитися, чи дозволяти Тимошенко та Луценкові балотуватися на виборах у Раду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram