ГоловнаПолітика

Тимошенко не бажає зустрічатися з Лутковською

Власенко був набагато кращої думки про Лутковську.

Тимошенко не бажає зустрічатися з Лутковською
Фото: byut.com.ua

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко не бажає зустрічатися з Уповноваженим Верховної Ради з прав людини Валерією Лутковською.

Про це заявив захисник Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко, коментуючи заяву Лутковської про можливість відвідування Тимошенко в лікарні.

"Є офіційна письмова заява Юлії Володимирівни про те, що вона не бажає бачити цю громадянку. Юля Володимирівна відправила на ім'я цієї громадянки заяву про те, що вона її не бажає бачити", - зазначив Власенко.

На думку Власенка, Лутковська "ніколи не була уповноваженим з прав людини" і "не знає, що таке права людини".

"Нехай громадянка Лутковська перевіряє сама себе. Не потрібно їхати до Тимошенко представникам гестапо. Громадянка Лутковська, яка все життя була прокурором і доводила, що держава правильно поводиться з українськими громадянами, яка сказала, що вона не очікувала такого рішення у справі Луценка, нехай далі вона продовжує робити те, що вона робить", - сказав Власенко.

На його думку, Лутковська "дозволяє собі робити абсолютно безграмотні юридичні заяви, прикриваючись своїм статусом уповноваженого Верховної Ради".

"Я був про Валерію Лутковську набагато кращої думки", - підсумував Власенко.

Нагадаємо, раніше, Лутковська заявила, що не має від Тимошенко жодної скарги на умови утримання, тому немає підстав для зустрічі. Водночас омбудсмен пообіцяла відвідати колишнього прем'єр-міністра в лікарні після отримання відповідного дозволу лікарів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram