ГоловнаПолітика

Лук'янов вважає, що на автобанах потрібно підвищити граничну швидкість

Депутат розповів, чому їхав зі швидкістю 241 км/год.

Лук'янов вважає, що на автобанах потрібно підвищити граничну швидкість
Фото: www.facebook.com/vladyslav.lukianov

Депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов вважає, що можливо збільшити граничну швидкість руху на якісних автобанах для автомобілів високого класу.

Про це заявив сам депутат у коментарі.

"На таких автобанах, як Одеський, але не в районі Жашкова, де дорога розбита, а кілометрів 200 за Жашковим, далі йде хороший автобан, хороша дорога. Так, там, напевно, можна було б підвищити швидкість руху до 130-160 км/год.", - сказав Лук'янов.

При цьому він зазначив, що не має наміру ініціювати внесення таких змін у Правила дорожнього руху: “Знаючи статистику дорожньо-транспортних пригод, я утримаюся від того, щоб вносити такі законодавчі зміни. Можливо, кілометрів на 10-20 збільшити можна, враховуючи, що з'явилися нові автомобілі з новими характеристиками, зі значно коротшим гальмівним шляхом".

"Швидкість 241-260 км/год. - це дійсно дуже висока швидкість для звичайного руху, і ми, коли їхали в Одесу, побачили ділянку дороги, яка добре проглядалася, на якій не було поворотів, завдовжки приблизно 3-5 км. На цій ділянці не було жодних відгалужень, було видно, що ділянка дороги вільна від інших учасників руху, і ми спробували, наскільки швидко можна розігнатися в автомобілі", - сказав Лук'янов, коментуючи свій запис у Facebook про те, як він доїхав за 2 години 40 хвилин до Одеси.

Нагадаємо, Лук'янов написав у Facebook, що доїхав до Одеси за 2 години 40 хвилин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram