ГоловнаПолітика

Кличко не розуміє, звідки в Королевської стільки грошей

Кличко також наразі не чув про принципову позицію партії "Україна - Вперед!" з багатьох питань.

Кличко не розуміє, звідки в Королевської стільки грошей
Фото: novostiua.net

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко хоче знати про джерела фінансування партії "Україна - Вперед!", яку очолює позафракційний народний депутат Наталія Королевська.

Про це він заявив в ефірі "5 каналу".

"Я для себе ще не знайшов відповідь: звідки гроші (у партії на передвиборну кампанію), чи дійсно ця політична сила буде працювати на того, хто дав ці гроші, чи в інтересах людей", - зазначив Кличко.

"Я подорожую по всій країні й бачу кількість бігбордів. Кожен другий бігборд в Україні - Наталія Королевська. Коли вмикаю телевізор, кожна друга реклама - Наталія Королевська. Я ставлю собі питання: які ж величезні гроші повинні бути в цієї політичної сили? А звідки гроші?" - сказав політик.

Він також додав: якщо політсилу спонсорує олігарх або фінансово-промислова група, то коли партія приходить до влади, вона "починає відпрацьовувати ці гроші, починає працювати не на людей".

Окрім того, Кличко зазначив, що наразі не чув про принципову позицію партії "Україна - Вперед!" з багатьох питань. "Є гасла, є проблеми озвучені, з якими вона декларує боротьбу. Декларація і дійсно боротьба - це різні речі", - сказав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram