ГоловнаСуспільствоПодії

Оксану Макар могли вбивати четверо, а не троє

Сьогодні в суді Краснощок повідомив, що зізнатися на камеру у скоєнні злочину його змусили невідомі люди.

Оксану Макар могли вбивати четверо, а не троє
Фото: стоп-кадр из виеобращения

Після сьогоднішнього засідання суду у справі Оксани Макар адвокат потерпілої сторони не виключає, що у смерті Оксани Макар можуть бути винуваті четверо, а не троє осіб.

Адвокати матері Оксани Макар Тетяни Суровицької, коментуючи свідчення підозрюваного Євгена Краснощока, перейнялися питаннями, відповіді на які мають намір почути на наступному засіданні суду.

"У нас, як у представників потерпілої, є кілька запитань. По-перше, що це за люди, які були в приміщенні, де допитували Краснощока і чому вони надиктовували йому, що він має говорити? По-друге, для чого Присяжнюк просив Краснощока ще раз повернутися до тіла Макар. По-третє, якщо Макар була жива, навіщо він поніс її на будову, чию вимогу він виконував? Він це пояснити відмовився. Потім, як ви знаєте, відеозапис допиту з'явився в Інтернеті. Для чого це робилося: щоб заплутати слідство, чи вигородити інших двох, чи, може, там був четвертий чоловік - поки невідомо", - говорить адвокат матері покійної Микола Катеринчук.

Окрім того, сьогодні в суді Краснощок повідомив, що зізнатися на камеру у скоєнні злочину його змусили невідомі люди. Інший підозрюваний Максим Присяжнюк звинуватив досудове слідство в тому, що йому приписують свідчення, яких він не давав, і навіть те, що під ними стоїть підпис підсудного, не доводить, що він згоден з ними.

За словами Катеринчука, Артем Погосян (третій підозрюваний) і Максим Присяжнюк не каються і не визнають своєї провини, а намагаються перекинути все на Краснощока.

Наступне судове засідання відбуватиметься також у закритому режимі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram