ГоловнаПолітика

Євразійська інтеграція виведе Україну в лідери, - депутат

Регіонал вважає, що відносини з Євразійським Союзом не суперечать євроінтеграції.

Євразійська інтеграція виведе Україну в лідери, - депутат
Фото: www.uniworld.org.ua

Євразійська інтеграція України наблизить створення спільного економічного простору на теренах Великої Європи.

Про це заявив президент Євразійського Союзу промисловців і підприємців, президент Міжнародного фонду "Єдиний світ" Едуард Прутнік.

Зокрема, він вважає, що такий вибір України не буде суперечити

її економічним відносинам з ЄС.

"Я переконаний, що Україна має всі шанси вписати себе як один з ключових пазлів континентальної мозаїки XXI століття, яка сьогодні активно формується. Її успішний і сталий розвиток буде гарантований тільки тоді, коли ми відповідально будемо розвивати власне позиціонування, враховуючи інтереси наших партнерів і пропонуючи їм взаємовигідні рішення", - наголосив політик.

За словами Прутніка, "долучення до проекту євразійської інтеграції означає для нас зважений і прагматичний вибір на користь майбутнього. Адже без активного економічного розвитку (яке гарантує Євразійський Союз) Україна не має шансів досягти рівня навіть найбідніших членів ЄС у середньостроковій перспективі".

Член фракції Партії регіонів вважає, що Україна, беручи участь у розвитку Євразійського Союзу, має шанс "покращити свій добробут вже в середньостроковій перспективі за рахунок синергії двох інтеграційних центрів Європи".

"Євразійський союз промисловців і підприємців виступає за вибір України на користь Євразійського Союзу, виходячи з об'єктивних реалій, аналізу перспектив розвитку всього регіону Великої Європи та науково-обґрунтованих розрахунків", - наголосив Прутнік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram