>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Блохін: це ж ви кричали "ура! ура!" після Швеції

Наставник збірної України після поразки від французів, як не дивно, був багатослівним. Мабуть, тренерові потрібно було виговоритися після такої подачі.

Блохін: це ж ви кричали "ура! ура!" після Швеції
Фото: dynamo.kiev.ua

- У першому таймі була рівна гра, ми мали пару моментів у контратаках, але не довели їх до логічного завершення. Франція ж аналогічними моментами скористалася ліпше за нас.

Загалом я, звісно, грою задоволений, але не все вдалося виконати з того, про що ми домовлялися перед матчем. Так, ми програли, але ж я казав, що перемога над шведами нічого нам не гарантує. Якщо дехто подумав, що ми вже у чвертьфіналі, то помилився.

Не сподобалася, що команда перестала грати після другого гола. А те, що зазнали поразки, то я ще вчора сказав, що збірна Франції - один із фаворитів Євро-2012.

Чого такі всі сумні? Програли, то програли - маємо ще один матч. Розумію, що поступилися, уся відповідальність - на мені, але хоч питання веселіше ставте...

- Просто всі ми засмучені поразкою...

- Ну а що мені робити? Будемо з'ясовувати причини поразки. Що мені робити - виходити на поле? Адже це ви кричали "ура! ура!" після Швеції. Я розумію, що ви зараз засмутилися, але ж і я, напевно, не стрибаю і не танцюю танго. Говорімо серйозно. Ми програли. Провину за цю поразку я беру на себе. Але ще до матчу я говорив, що перемога над Швецією нічого не означає.

- Ви сказали, що гравці подумали, буцім вони вже у чвертьфіналі...

- Прізвища називати не буду. Це залишиться всередині команди. Але те, що попереду серйозна розмова з хлопцями - це поза сумнівами. Зараз наші футболісти вже зрозуміли, що чемпіонат Європи - це зовсім інший рівень, де потрібно постійно демонструвати найкращу свою гру. Не можна один матч зіграти на рівні, а інший програти.

- Зараз не жалкуєте про здійснені заміни? Мова власне про тих, хто вийшов на поле.

- Прізвища не будуть називати, а то відповім на ваше запитання, яке ви ставили до цього, і ви будете здогадки робити. Не хочу, щоб ви шарпали гравців, ми з ними сядемо спокійно, і я все їм розповім про сьогоднішній матч. Команда зараз і так убита, в роздягальні сидить, навіщо ж її добивати? Нам же ще з Англією грати.

- Оцініть гру П'ятова.

- Важко виокремити гравця, який зробив на полі добру роботу. Так, навіть з такою роботою ми програли 0:2, але П'ятов зробив свою справу, я повністю задоволений його грою.

- Що робила команда, поки гру зупинили через дощ?

- Та нічого. Спочатку не знали, чи буде гру відновлено, і просто сиділи. Потім дізналися, що відновлення матчу призначили на 20:00, і хвилин за 15 до цього часу пішли на поле. А що нам було ще робити? Обговорювати було нічого, адже ми зіграли лише п'ять хвилин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram