ГоловнаПолітика

Великобританія не бойкотуватиме Євро-2012, - посол

Як стверджує Володимир Хандогій, йшлося про заклопотаність міністрів справами, а також про вибіркове правосуддя в Україні та проблеми з верховенством права.

Великобританія не бойкотуватиме Євро-2012, - посол
Владимир Хандогий
Фото: http://www.segodnya.ua

Уряд Великобританії не ухвалював рішення про бойкот матчів Євро-2012 в Україні.

Про це повідомив посол України в Лондоні Володимир Хандогій.

"Насправді жодного такого рішення уряд Великобританії не ухвалював", - сказав посол, коментуючи інформацію про те, що британський уряд буцім ухвалив рішення бойкотувати Євро-2012 в Україні.

За його словами, на запитання ЗМІ про те, чи відвідають британські міністри матчі збірної Англії, прозвучала відповідь, що на груповому етапі британські посадовці не відвідають матчів збірної Англії.

"При цьому згадувалося кілька причин, зокрема одна з них - заклопотаність міністрів у зв'язку з підготовкою до Олімпійських ігор", - зазначив Хандогій.

"Йшлося про заклопотаність міністрів, а також про стурбованість випадками вибіркового правосуддя в Україні та проблемами з верховенством права", - зазначив Хандогій.

"Я хотів би сказати, що тут позиція наша чітка: ми неодноразово пояснювали представникам Великобританії, що, на наш погляд, недоцільно пов'язувати питання політичного характеру зі спортивними подіями", - зазначив дипломат.

"На закінчення я хочу сказати, що жодного рішення і слова "бойкот" в політичному лексиконі Великобританії сьогодні немає", - резюмував посол.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram