ГоловнаПолітика

Колесніченко залікував рани маззю Вишневського

Б'ютівець лежить під крапельницею.

Колесніченко залікував рани маззю Вишневського
Фото: Макс Левин

У кількох народних депутатів після п'ятничної бійки залишилися синці та садна, доліковують їх "на бюлетені".

Зокрема, б'ютівець Микола Петрук, який постраждав під час бійки у Верховній Раді, лежить під крапельницею, пише газета "Комсомольська правда в Україні".

Петрук як генерал-полковник запасу перебуватиме в одному з військових госпіталів столиці до 7-8 червня.

"Біля мене дівчата ходять, метушаться, намагаються поставити мене на ноги", - розповів Петрук.

"Лікарі роблять усе від них залежне. Почуваюся в рідних стінах. І друзі з фракції до мене постійно заходять, не залишають своїх у біді", - додав він.

"Першого ж дня забрали в мене телевізор, заборонили читати газети, щоб я вправо-вліво не водив очима. Живу в повній ізоляції. І на роботу поки не планую. Яка робота!? Я і на люди вийти в такому вигляді не можу", - поскаржився Петрук.

Для опозиціонера нинішнє поранення - не перше в парламентських боях: торік йому на голову опустили важкий стілець.

А от народний депутат-регіонал Вадим Колесніченко,якого під час скандальної бійки у Верховній Раді хтось укусив за палець, вилікувався маззю Вишневського.

"Обмежилися ультрафіолетовим опроміненням і маззю Вишневського. Тепер усе гаразд, нагноєння немає", - розповів він. Образи на колег, за словами Колесніченка, він не тримає.

"Ось тільки виникає неприємне відчуття, коли читаю, що депутатові-б'ютівцю голову нібито розбили кастетом, хоча зрозуміло, що цього не було. А мені в голову запустили пляшку. Скляну. Мені дивом вдалося від неї ухилитися", - зазначив депутат.

Колесніченко розповів, що резонансний мовний законопроект, який і став приводом для бійки, розглянуть одним із перших наступного пленарного тижня. При цьому він не відкинув, що бійка спалахне з новою силою.

Нагадаємо, 24 травня розгляд законопроекту про засади мовної політики в ВР не відбувся. У парламенті сталася бійка представників фракції Партії регіонів із депутатами від "БЮТ-Батьківщини" і НУ-НС, які протестували проти мовного закону регіоналів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram