ГоловнаПолітика

Янукович пообіцяв ПАРЄ чесні вибори

Президент заявляє, що у виконанні Україною рішень Парламентської асамблеї Ради Європи існує позитивна динаміка.

Янукович пообіцяв ПАРЄ чесні вибори
Виктор Янукович и Маилис Репс
Фото: www.president.gov.ua

Президент Віктор Янукович заявив, що в Україні повинні пройти чесні та демократичні парламентські вибори.

Про це він сказав під час зустрічі із співдоповідачами Комітету ПАРЄ з питань моніторингу Марієттою де Пурбе-Лундін і Маїліс Репс.

"Ми готуємося до проведення парламентських виборів. Завдання стоїть провести чесні, демократичні вибори", - наводить слова Януковича його прес-служба.

Янукович звернув особливу увагу на те, що, як і планувалося, в Україні ще за рік до виборів було створено необхідну законодавчу базу для їхнього проведення.

Окрім того, президент зауважив позитивну динаміку у вирішенні всіх питань, які стосуються співпраці України та Парламентської асамблеї Ради Європи.

За його словами, з усіх українських питань, щодо яких ухвалювалися рішення ПАРЄ, створено робочі групи, які контролюють виконання цих рішень.

"Приємно зазначити, що є позитивна динаміка у вирішенні цих питань із багатьох напрямків, і наша активна взаємодія з ПАРЄ цьому сприяє", - сказав Янукович.

Він також високо оцінив можливість представників ПАРЄ працювати з різними державними установами в Україні, що створює умови для об'єктивної оцінки ситуації в Україні.

Вибори до Верховної Ради мають пройти 28 жовтня 2012 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram