ГоловнаСуспільствоПодії

У Запорізькій області помер ув'язнений

Через техрідину.

У Запорізькій області помер ув'язнений

1 ув'язнений помер і 2 госпіталізували 21 квітня внаслідок отруєння технічною рідиною в Кам'янській виправній колонії №101 (Вільнянський район, Запорізька область).

Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління

Державної пенітенціарної служби в області.

За даними відомства, 19 квітня в'язні випили рідину технічного призначення на дільниці станції технічного обслуговування автомобілів у колонії.

2 дні опісля через погіршення стану здоров'я вони звернулися до адміністрації з проханням про надання медичної допомоги.

Керівництво колонії викликало швидку допомогу, співробітники якої надали постраждалим першу медичну допомогу, але під час подальшого конвоювання ув'язнених у районну лікарню один із них помер.

Двоє інших перебувають у медустанові під постійним наглядом лікарів.

За даним фактом проводять перевірку, про подію повідомлено органи прокуратури і внутрішніх справ, які також проводять перевірку.

Нагадаємо, 18 лютого прокуратура порушила справу проти працівників Бердянської виправної колонії №77 (Запорізька область) за підозрою в застосуванні насильства до ув'язнених.

Увечері 17 січня частина арештантів Бердянської виправної колонії №77, які вранці того-таки дня відмовилися від їжі, припинили голодування.

Ув'язнені висловили невдоволення температурним режимом у житлових приміщеннях, умовами праці й організацією харчування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram