ГоловнаПолітика

​Власенко: Тимошенко не довіряє українським лікарям

Хоча лікарня "Укрзалізниці" в Харкові екс-прем'єра влаштовує.

​Власенко: Тимошенко не довіряє українським лікарям
Фото: Макс Левин

Екс-прем'єр-міністр, лідер партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко наполягає на тому, щоб її лікували або колишній міністр охорони здоров'я Микола Поліщук, або лікарі з Німеччини.

Про це в ефірі телекомпанії TBi увечері 22 квітня повідомив депутат Верховної Ради, захисник Тимошенко Сергій Власенко.

"Якби Українська держава в особі Президента країни хотіла б забезпечити лікування Юлії Тимошенко, то, напевно, вартувало б зробити дуже просто - або допустити Миколу Поліщука до лікування - і це зняло б проблему за 5 хвилин, або допустити німецьких лікарів до лікування", - сказав він.

При цьому Власенко наголосив, що в разі надання дозволу на лікування цим фахівцям Тимошенко не буде проти лікування в центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" в Харкові, оскільки до її обладнання колишня прем'єр не має претензій.

Також адвокат повідомив, що Тимошенко не довіряє іншим українським лікарям, оскільки розуміє, що Міністерство охорони здоров'я підконтрольне Президенту Вікторові Януковичу, для якого екс-прем'єр є ворогом.

Як відомо, увечері 20 квітня Державна пенітенціарна служба доправила Тимошенко з Качанівської колонії в ЦКЛ "Укрзалізниці", а потім, 21 квітня, відправила назад, оскільки екс-прем'єр відмовилася від лікування в ЦКЛ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram