ГоловнаПолітика

Колесніченко радить послу Франції притримати язик

"Регіонал" звинуватив Зімере в особистих симпатіях до Тимошенко

Колесніченко радить послу Франції притримати язик
Вадим Колесниченко
Фото: Макс Левин

Нардеп від Партії регіонів Вадим Колесніченко вважає"заяви закордонних гостей, присутніх на судовому процесі проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко" суто політичними.

Про це повідомляє прес-служба ПР.

"Говорячи про політичний характер справи Тимошенко, зарубіжні гості самі виступають у ролі виконавців політичного замовлення. Вони виявляють заангажованість і абсолютне небажання враховувати докази провини екс-прем'єра", - зазначив В. Колесніченко.

За його словами, закордонним політикам варто утриматися від замовних коментарів про перебіг судового процесу у справі ЄЕСУ щонайменше доти, поки вони не ознайомляться з матеріалами слідства

.

"Зарубіжні політики коментують судовий процес у справі ЄЕСУ, ґрунтуючись не на матеріалах слідства, а на особистих симпатіях і перевагах. Це некомпетентно і непрофесійно", - наголосив представник ПР.

Нагадаємо, сьогодні посол Франції з прав людини Франсуа Зімере заявив, що процес у справі ЄЕСУ стосовно екс-прем'єра Тимошенко є абсурдом, а політичний характер висунутих звинувачень не викликає сумнівів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram