ГоловнаПолітика

Убивство Аксельрода близьке до розкриття?

Слідчі бачать передумови для цього.

Убивство Аксельрода близьке до розкриття?
Геннадий Аксельрод
Фото: segodnya.ua

Прокуратура Дніпропетровської області заявляє, що існують передумови для розкриття убивства бізнесмена Геннадія Аксельрода.

Про це заявила прокурор Дніпропетровської області Наталія Марчук.

"Стосовно умисного вбивства Аксельрода хочу сказати, що всі оперативні служби в повній взаємодії і з повною відповідальністю дуже активно працюють над розкриттям даного злочину. Висунуто і відпрацьовують велику кількість версій. Можу сказати тільки одне - у нас є передумови для розкриття даного злочину, й оперативні служби над цим зараз працюють у повній координації. Є повна взаємодія з іншими областями і державою. У даному напрямку є чітка, злагоджена, активна робота", - заявила Марчук.

Окрім того, вона додала, що обіцяна винагорода в розмірі 1 млн дол. за інформацію про вбивство Аксельрода може і допомогти слідству, і перешкодити встановити істину: "У практиці бувають різні ситуації, коли винагорода допомагала, а бували й випадки, коли вона заважала з'ясувати істину у справі".

Нагадаємо, відомий бізнесмен, партнер співвласника групи "Приват" був застрелений 14 квітня 2012 року біля під'їзду свого будинку. 16 квітня МВС порушило кримінальну справу за фактом умисного вбивства бізнесмена.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram