ГоловнаПолітика

Янукович виступає за створення українсько-йорданської ділової ради

Одним із дієвих механізмів пожвавлення економічної співпраці між Україною та Йорданією могло б стати створення двосторонньої ділової ради українських і йорданських підприємців.

Янукович виступає за створення українсько-йорданської ділової ради
Фото: www.president.gov.ua

Про це зазначив Президент України Віктор Янукович під час українсько-иорданського бізнес-форуму в Аммані (Йорданія), повідомляє прес-служба глави держави.

"Одним із дієвих механізмів пожвавлення економічної співпраці між Україною та Йорданією могло б стати створення двосторонньої ділової ради українських та йорданських підприємців, а в перспективі - Торгового дому "Україна-Йорданія" як майданчика для регулярного спілкування та обміну досвідом між підприємцями наших країн", - сказав В. Янукович.

Президент висловив сподівання, що за підсумками цього форуму коло ділових інтересів йорданських бізнесменів в Україні розшириться.

"Сподіваюся, економічний потенціал наших держав, дружні відносини між українським і йорданським народами стануть необхідним підґрунтям для вироблення додаткових ефективних механізмів взаємовигідної економічної співпраці та їх успішного функціонування", - наголосив він.

Зокрема, Віктор Янукович пообіцяв сприяти реалізації домовленостей, що їх досягнуто за підсумками його візиту до Йорданії та бізнес-форуму.

Президент вважає діяльність українсько-йорданської міжурядової комісії з торговельно-економічної співпраці фундаментом подальшого розвитку відносин із Йорданією.

Нагадаємо, Віктор Янукович 16-17 квітня перебуває з офіційним візитом в Йорданії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram