ГоловнаЕкономікаБізнес

У Новопечерських Липках пройшли протипожежні навчання Новости компаний

Метою навчань було відпрацювання заходів з гасіння умовної пожежі в одному з будинків комплексу.

У житловому комплексі Новопечерські Липки пройшли тактико-спеціальні навчання з пожежної безпеки за участю пожежних рятувальних загонів ДержНС. Метою навчань було відпрацювання заходів з гасіння умовної пожежі в одному з будинків комплексу.

Після спрацьовування димових датчиків включилася автоматична звукова система сповіщення і система димовидалення. Під час навчань рятувальники відпрацювали навички евакуації потерпілих з верхніх поверхів будівлі за допомогою висотного підйомника.

За словами заступника начальника 1-ї пожежнорятувальної частини Києва Олександра Рихлика, якщо пожежа виникне навіть на 30 поверсі, пожежно-рятувальна служба знає, як діяти - саме для цього і проводяться схожі навчання з викликом таких автомобілів, які застосовуються особовим складом для гасіння пожеж на 30-х поверхах.

"Новопечерські Липки вважають одним з найбезпечніших місць для проживання в Києві. У комплексі впроваджені передові протипожежні рішення - житлові будинки і підземні паркінги оснащені сучасною системою пожежогасіння та димовидалення, а під час будівництва фасадів використовувалися виключно незаймисті матеріали. Ми плануємо проводити такі протипожежні навчання регулярно, це дозволить запобігти позаштатні ситуації", - зазначив представник житлового кварталу "Новопечерські Липки", Дмитро Новіков.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram