ГоловнаЕкономікаДержава

Завдяки запуску Єдиної бази звітів про оцінку доходи держбюджету збільшилися в 12 разів за місяць, - ФДМУ

Обсяг надходжень до бюджету орієнтовно становить 464 млн грн.

Завдяки запуску Єдиної бази звітів про оцінку доходи держбюджету збільшилися в 12 разів за місяць, - ФДМУ
Фото: Макс Левин

За даними ФДМУ, майже за місяць (станом на 09:30 16.08.2018) роботи Єдиної бази даних звітів про оцінку з модулем електронного визначення оціночної вартості, створеної винятково за кошти державного бюджету, обсяг надходжень до бюджету орієнтовно становить 463,75 млн грн, з яких прямих податків у вигляді сплати пенсійного страхування – 61,8 млн грн та військового збору – 92,75 млн грн, а також сплати податку на доходи фізичних осіб – 309,16 млн грн.

Такі дані наводить на своїй сторінці у мережі Facebook керівник Фонду державного майна Віталій Трубаров.

Тобто кожен день роботи системи забезпечує надходження до державного бюджету на суму більш ніж 10 млн грн. Порівняно з відповідним періодом 2017 року відбулося збільшення надходжень до державного бюджету майже у 12 разів!

Окремо зазначаємо, що Фондом державного майна на 16.08.2018 запропоновано до продажу на електронних майданчиках систем "ПРОЗОРРО" та "ПРОЗОРРО. ПРОДАЖІ" 174 об’єкти малої приватизації на загальну суму близько 85 млн грн.

Раніше у Фонді держмайна повідомляли, що ціни авторизованих електронних майданчиків у сфері оцінки є аналогом цін "ПРОЗОРРО".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram