ГоловнаЕкономікаБізнес

У Києві та Борисполі виявили нелегальні лотереї

Заклади використовували заборонене програмне забезпечення, яке підпадає під категорію азартних ігор.

14 і 15 серпня 2018 представники "М.С.Л." разом із засобами масової інформації відвідали нелегальні заклади поширення лотерей у Києві (вул. Героїв Сталінграда, 6, к. 6, вул. Парково-Сирецька, 1, вул. Гетьмана, 2) і в Борисполі (Київський шлях, 127/10). Про це повідомляють на сайті компанії.

За словами представників "М.С.Л.", власники закладів і пов'язані з ними особи поводилися агресивно і намагалися перешкоджати роботі журналістів і адвокатів. Жоден із них не зміг надати будь-які документи, які засвідчили б законність використання бренда "М.С.Л." і легальність роботи закладів.

Усі заклади використовували заборонене програмне забезпечення, яке підпадає під категорію азартних ігор і не може використовуватися в Україні. Адвокати "М.С.Л." викликали поліцію і слідчо-оперативні групи для фіксації порушень і відкриття кримінальних проваджень.

"Власники нелегальних гральних закладів уже почали поводитися агресивно і грубо. Ми не зупинимося і продовжимо викривати незаконну діяльність, яка завдає шкоди суспільству і компанії «М.С.Л.». Сподіваюся, що правоохоронні органи допоможуть нам у боротьбі з порушниками законодавства і почнуть закривати такі нелегальні заклади", - зазначив президент компанії "М.С.Л." Георгій Ложенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram