ГоловнаЕкономікаБізнес

Надійні умови збереження зерна від "Лубнимаш" Новости компаний

Усім без винятку аграріям знайомі труднощі, пов'язані зі створенням оптимальних умов для зберігання зерна. Навіть під час сезонної негоди втрачається менше врожаю, ніж за відсутності необхідних умов його зберігання.

Вирішення цієї проблеми лежить у площині модернізації складських умов і оновлення технологічної бази. Традиційні методи та технології, незважаючи на свою високу вартість, дозволяють певною мірою забезпечити мінімізацію втрат. Але більш раціональним є будівництво зерносховищ від Lubnymash. Це підприємство розробило повний каталог обладнання для забезпечення повноцінного циклу завантаження, зберігання, контролю і вивантаження зерна.

Основа технічного забезпечення

Основний акцент в обладнанні цього заводу роблять на використанні бюджетних матеріалів і технологій, що відповідають реаліям сучасної економіки. Основою будь-якого складу для зберігання зернових культур є зерносховища. Однак їх робота не була б повноцінною без додаткових технічних засобів - конвеєрних ліній, транспортерів, силосів та іншого обладнання.

Практичність - другий критерій економного і стовідсоткового зберігання зерна. І в зерносховищах заводу "Лубнимаш" ця властивість проявляється у використанні міцних, легких і доступних у бюджетному плані матеріалів. Власний інженерний відділ підприємства "Лубнимаш" сконструював швидкі для зведення зерносховища ангарного типу, які вдається спорудити безпосередньо перед збиранням зерна з полів. Такі конструкції витримують без наслідків для зерна зимові морози, перепади температури, будь-які кліматичні прояви.

За допомогою сучасного технічного оснащення, контрольно-вимірювальних приладів у зерносховищах "Лубнимаш" підтримується стабільний відсоток вологості, внаслідок чого виключається розвиток біологічних патогенних факторів - бактерій, цвілі та грибків.

Високий коефіцієнт збереження зерна досягається за рахунок підтримки стабільного мікроклімату в зерносховищах. Утім, цій меті сприяє і використання допоміжного обладнання, яке оптимізує процес завантаження зерна, зберігаючи його цілісність.

Завод "Лубнимаш" із готовністю відгукується на індивідуальні заявки своєї клієнтської аудиторії і пропонує будь-які розміри, формат зерносховищ з різним ступенем технологічного оснащення.

Усе обладнання підприємства "Лубнимаш" відповідає вимогам державної стандартизації та міжнародної сертифікації. Ще одна важлива перевага зерносховищ "Лубнимаш" - це висока рентабельність їх використання. Зерносховища мають швидкий термін окупності. За рахунок своєї форми вони характеризуються підвищеною місткістю.

Завод "Лубнимаш" запрошує до співпраці всіх аграріїв України та зарубіжжя, пропонуючи економічний і продуктивний асортимент зерносховищ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram