ГоловнаЕкономікаБізнес

"Техморгідробуд Миколаїв" завершив ремонт судна на Маріупольському заводі

За 2 роки компанія профінансувала ремонтні роботи суден на суму 20 млн грн.

"Техморгідробуд Миколаїв" завершив ремонт судна на Маріупольському заводі
Фото: asrz.com.ua

Маріупольський судноремонтний завод завершив ремонт судна, яке проводило днопоглиблення у безпосередній близькості із зоною АТО. Підрядником виконаних робіт постає "Техморгідробуд Миколаїв". Загалом за 2 роки компанія "Техморгідробуд" профінансувала ремонтні роботи суден українськими судноремонтними заводами на суму 20 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба компанії "Техморгідробуд Миколаїв".

"При підході до Маріупольського порту судно зіткнулося з сильною забрудненістю акваторії. Було прийнято рішення провести очистку за власний рахунок, оскільки це не було передбачено контрактом замовника. В процесі очищення вантажний насос вийшов з ладу через потрапляння сторонніх предметів у робочу порожнину. Унаслідок проблеми, що виникла, судно стало на вимушений ремонт. За останні 2 роки нашою компанією витрачено близько 20 млн грн. на ремонт і модернізацію технічного флоту, з урахуванням сплати податків. Здійснюючи замовлення на українських заводах, ми підтримуємо національні підприємства і людей, які працюють на них. Адже кожен завод - це тисячі робочих місць, є замовлення - є оплата праці та виплати податків до бюджету країни", - йдеться у повідомленні.

Представники компанії наголошують, що підприємство за останні два роки здійснило замовлень на ремонтні роботи на українських судноремонтних заводах на суму понад 20 млн грн.

"Ремонт вантажного насоса і двигунів здійснювався на місцевому заводі. Сума замовлення "Техморгідробуд Миколаїв" "Азовського СРЗ" склала понад 500 тис. грн. Зараз судно вже вийшло з доку і вирушило в акваторію Маріупольського порту для продовження робіт", - резюмують у прес-службі.

Нагадаємо, "Техморгідробуд Миколаїв" - єдиний підрядник, який проводить днопоглиблення у безпосередній близькості з бойовими діями - у Бердянському і Маріупольському портах. Час початку робіт - серпень 2015-го. Загальний обсяг - 3,9 млн кубічних метрів. На сьогоднішній день виконано обсяг у розмірі 1,8 млн куб. метрів. Термін здачі - кінець 2017 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram