ГоловнаЕкономікаБізнес

XVI Міжнародний економічний форум у Львові: чого очікувати Пресс-релиз

"Львівщина - фабрика Європи" - саме так називатиметься вже шістнадцятий Міжнародний економічний форум, який 3-4 листопада відбудеться у Львові. Протягом двох днів захід відвідають близько 1000 учасників, серед яких керівництво держави й області, іноземні інвестори, підприємці, дипломати, представники міжнародних фондів, бізнес-асоціацій і банків.

Особливо знаковим є те, що цього разу Форум пройде під патронатом Президента України. Також варто очікувати цікавих і захопливих дискусій на актуальну тематику сьогодення. Зокрема першого дня учасники будуть говорити про економічні та географічні переваги України, які сприяють формуванню позитивного іміджу країни і залученню інвестицій, упровадженню індустріальних парків, ефективному управлінню персоналом. Уже наступного дня Форум поділять на три окремі дискусійні напрямки: агропромисловий розвиток, енергозбереження і транскордонне співробітництво. Загалом це 11 тематичних панелей, а також близько 20 провідних експертів і фахівців державного і приватного секторів.

Нагадаємо, що з моменту заснування Міжнародний економічний форум став дискусійною платформою для українських і європейських політиків, економістів, фінансистів, інвесторів, бізнесменів. Уже 16 років поспіль цей захід на Львівщині відвідують десятки офіційних урядових делегацій України і держав Західної, Центральної Європи, Канади, США, Японії, а також представників вітчизняних і зарубіжних громадських, наукових і підприємницьких кіл.

Докладно з програмою Форуму можна ознайомитись на сайті: http://ief.com.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram