ГоловнаЕкономікаБізнес

У Києві пройде бізнес-форум "Титани бізнесу 2016: кейси та рекомендації" Пресс-релиз

Економічні показники України не такі як слід, у банківській сфері ситуація з банком "Михайлівський" і іншими банками, які канули в Лету у 2015-2016 роках, посилила недовіру українців до всієї банківської системи. Агросектор також не отримує належної підтримки з боку держави, а провідні IT-компанії давно успішно працюють на закордонних замовників і розвивають бізнес, впроваджуючи свої розробки за океаном. І що ж про все це думає сам бізнес?

У Києві пройде бізнес-форум "Титани бізнесу 2016: кейси та рекомендації"

За весь посткризовий період, важкі наслідки якого ми спостерігаємо й нині, в Україні не вдавалося зібрати єдиний нетворкінг-майданчик для представників різних галузей великого бізнесу, основних гравців - титанів українського бізнесу і дізнатися їхню думку про поточну ситуацію в країні в нинішньому економічно-правовому полі, дізнатися їхні власні рецепти виходу з кризи, їхні рекомендації і обмін досвідом з приводу сьогоднішнього ведення бізнесу в Україні та за кордоном.

Економічна ситуація в Україні вимагає оперативної реакції бізнес-спільноти. На Міжнародному економічному форумі в Давосі був заданий вектор розвитку бізнесу і була прийнята низка важливих стратегічних ініціатив для виведення країни в конкурентне поле.

Далеко не всі великі компанії України мають можливість відвідати Давоський економічний форум. Однак позиція провідних гравців українського ринку і лідерів думок повинна враховуватися при розробці стратегії розвитку бізнесу на 2017 рік. Для представників українського бізнесу зараз вкрай важливо налагодити процес ефективної взаємодії з владою і вибудувати спільну роботу у форматі відкритого діалогу.

Бізнес-форум "Титани бізнесу 2016: кейси та рекомендації" створить унікальний нетворкінг-майданчик для представників бізнесу та професійної спільноти в Києві (11 жовтня 2016 року, Київ). Мета бізнес-форуму — обговорення поточної ситуації в економіці України, шляхів розвитку ринків і підприємництва в Україні та за кордоном, створення єдиної стратегії розвитку бізнесу на 2017 рік на підставі рекомендацій, успішних практик і кейсів провідних бізнесменів України та ін. країн.

Бізнес-форум "Титани бізнесу 2016: кейси та рекомендації" збере титанів українського бізнесу в галузі юриспруденції, аудиторських і фінансових послуг, IT-технологій і ритейлу.

Серед спікерів форуму - найсильніші гравці бізнесу, топ-менеджери найбільших компаній України:

  • Надія Васильєва (Microsoft Україна),
  • Геннадій Чижиков (Торгово-промислова палата України),
  • Ярослав Пригара (Mercedes-Benz, Україна),
  • Ігор Червак (Lantmannen (Лантманнен Акса),
  • Ірина Папуша (Київхліб), 
  • Ксеня Проконова (Юскутум),
  • Євген Галушин (SystemGroup),
  • Олексій Катасонов (PwC Legal),
  • Наталія Ульянова (ICF Legal Service),
  • Алла Комісаренко (Банк Конкорд),
  • Вадим Березовик (Вектор Банк),
  • Євген Дихне (аеропорт «Бориспіль»),
  • Василь Говера (Європейський банк реконструкції і розвитку) і ін.

"Форум дає можливість еліті українського бізнесу встановити нові ділові контакти, провести зустрічі "віч-на-віч", а також обговорити в неформальній ситуації багато ключових для економіки України питань: взаємини і робота на ринках ЄС і СНД, шляхи виходу бізнесу з кризи, стратегії подальшого розвитку", - говорить ідеолог форуму, доцент Києво-Могилянської академії, журналіст Юлія Правик.

Партнерами форуму є

Торгово-промислова палата України, Асоціація правників України, Асоціація ритейлерів України, Асоціація "Інформаційні технології України", Асоціація українського бізнесу в Польщі, Незалежна асоціація банків України, Телеканал "112"; Інформаційне агентство "Інтерфакс Україна"; Портал Інформаційного агентства "Ліга Бізнес Інформ" Liga.net, Інформаційний портал «Обозреватель», інтернет-портал LB.ua.

Дізнатися всі подробиці про бізнес-форумі можна за посиланням: http://business-forum.kiev.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram