ГоловнаЕкономікаБізнес

Затриманий топ-менеджер "Нафтогазу" відкинув звинувачення НАБУ

Адвокат Переломи заявив, що акти перевірки ДФІ спростовують претензії детективів

Затриманий топ-менеджер "Нафтогазу" відкинув звинувачення НАБУ
Сергей Перелома
Фото: argument.ua

Усі звинувачення з боку Національного антикорупційного бюро (НАБУ) на адресу голови наглядової ради Одеського припортового заводу (ОПЗ) і топ-менеджера "Нафтогазу" Сергія Переломи є бездоказовими. Про це на своїй сторінці у фейсбуці від імені Переломи написав адвокат Ігор Черезов, який представляє його інтереси.

"Приїхав на обшук до Сергія Переломи, складаємо протокол, і тут бачу в Інтернеті заяву Холодницького, що мого клієнта затримано. Причому, про те, що саме йому будуть інкримінувати, ми всі дізналися зі ЗМІ до того, як це прочитали в документах! Для НАБУ піар - перш за все!" - заявив адвокат.

За словами Черезова, підстави для притягнення його клієнта до відповідальності не мають жодних доказів.

"Ну, якщо Холодницькому можна, то і я скажу, у нас же рівність сторін у процесі: мій клієнт заявляє, що ні в чому не винуватий, підстави притягнення до відповідальності - наївні і бездоказові. Щодо Одеського припортового заводу є офіційні акти перевірки Державної фінансової інспекції (екс-КРУ) - не встановлено жодного з фактів, викладених у звинуваченнях НАБУ на адресу Переломи", - підкреслив адвокат.

Нагадаємо, що Черезов також представляє інтереси Миколи Мартиненка, яким теж цікавляться у НАБУ.

Перелома проходить у кримінальній справі про розкрадання коштів Одеського припортового заводу. Йому і першому заступнику голови ОПЗ Миколі Щурикову інкримінують розтрату 205 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram