ГоловнаЕкономікаБізнес

Philip Morris відкрив у Києві перший магазин з продажу інноваційної системи нагрівання тютюну iQOS Пресс-релиз

Компанія Philip Morris International 13 травня відкрила в Києві перший флагманський магазин з продажу інноваційної системи нагрівання тютюну iQOS.

Як сказано в повідомленні компанії, Україна стала одним з перших ринків у світі, де iQOS став доступним повнолітнім споживачам.

"Відкриття бутику iQOS в Києві за адресою бульвар Лесі Українки, 7-Б посилить ефективність комунікації з клієнтами, і під час покупки продукту, і на етапі сервісної підтримки", - зазначає Philip Morris.

Дизайн флагманського магазину iQOS витримано в біонічному стилі - "як місце, де природа зустрічається з технологією, доповнюючи одне одного".

Перед входом гостей зустрічає справжній Pop-up Park із парклетами і зарядними пристроями для електрокарів. Несучі конструкції магазину оформлено як колони. Зони розмежовано легкими перегородками з дерев'яних панелей.

При розробці інтер'єру креативний директор Анна Іскієрдо експериментувала з різними матеріалами: дерев'яні стрічки Мебіуса у welcome-зоні, проросла крізь підлогу трава, стіни, що нагадують місячний ландшафт, стіл із цільного дерева. Виконавцем дизайн-концепції магазину є бюро АІММ-ГРУП.

Зазначимо, що iQOS, який з'явився в продажу на українському ринку в лютому цього року, - розробка Philip Morris International, це електронний девайс, в якому використовується тютюн.

Прилад складається із зарядного пристрою-футляра (чарджера, "зарядника"), що нагадує футляр для окулярів або смартфон, завбільшки з мобільний телефон, і холдера ("тримача") - трубочки завбільшки із сигару.

iQOS працює на основі інноваційної технології HEAT-NOT-BURN, завдяки якій тютюн не спалюється, а нагрівається в межах точно контрольованого температурного режиму. У результаті цього замість диму виділяється аерозоль, що дозволяє споживачеві відчути справжній смак тютюну без диму і попелу, а також практично без характерного запаху.

Нагадаємо, в лютому Philip Morris International відкрила спеціалізований інтернет-магазин www.iqos.com.ua з лінією сервісної підтримки (0-800-507-807), службою експрес-доставки та обслуговування.

З 2008 року компанія інвестувала понад 2 мільярди доларів у розробку і фундаментальні наукові дослідження для створення альтернативних звичайним цигаркам продуктів, що виключають процес горіння, зокрема iQOS. Для роботи над проектом компанія залучила понад 400 вчених і інженерів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram