ГоловнаЕкономікаБізнес

Президент "Укрбуду" готовий спростувати кожну "сенсацію" про корпорацію

Микитась не відкидає, що "Укрбуд" став жертвою замовлення конкурентів.

Президент "Укрбуду" готовий спростувати кожну "сенсацію" про корпорацію
Максим Микитась
Фото: kp.ua

Президент "Укрбуду" Максим Микитась вважає, що очолювана ним державна корпорація стала жертвою "замовлення". Про це це пише "Ділова столиця".

За словами голови будівельного гіганта, розгромні матеріали, які регулярно публікують в українських ЗМІ, не витримують ніякої критики.

"Кожну "сенсацію", що з'явилася за останні дні в ЗМІ, ми з легкістю можемо спростувати. Прикро тільки, що поки це гра в одні ворота. Практично жодне видання не звернулося до нас для підтвердження або спростування інформації", - зазначив Микитась.

"Окремо хочу відзначити, що я дуже вдячний тим журналістам і виданням, які вчасно розгледіли ці фейки і не заплямували свою репутацію поширенням неправдивої інформації".

Голова "Укрбуду" також розвіяв чутки і пересуди, якими в останні дні оточили корпорацію. Він наголосив, що ні відомості про фінансові проблеми забудовника, ні новини про заморожування будівництва ЖК "Либідь", ні "інсайдерська інформація" про можливість розриву контракту між ЄБРР і компанією "Укренергомонтаж" щодо Чорнобильської АЕС не відповідають дійсності. Микитась додав, що замовники атак при цьому не соромляться підробляти документи і фальсифікувати коментарі експертів.

"Відомості про нібито зупинене будівництво ЖК "Либідь", яке вже готове на 100% і вводиться в експлуатацію, супроводили вирваною з контексту фразою керівника відділу продажів ЖК наших колег, яку він виголосив задовго до цього і зовсім з іншого приводу. Цитати представників агентств нерухомості про уявний розрив відносин з "Укрбуд" і зовсім вигадали. У поважному АН "Благовіст" це підтвердили", - зазначив президент "Укрбуду". - Те саме стосується і ЄБРР. Усі вони підтвердили нам, що ніяких інтерв'ю представникам ЗМІ або іншим зацікавленим особам не давали.

На думку голови держкорпорації, замовниками інформаційної війни можуть виступати як прямі конкуренти, так і інші особи, інтереси яких суперечать політиці "Укрбуду" або особистій соціальній позиції Микитася. Він припустив, що діяльність "Укрбуду" може бути "неприємною для певних організацій і груп".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram