ГоловнаЕкономікаБізнес

У Wizz Air в Україні залишилося тільки два літаки

Авіаринок в Україні переживає складні часи

У Wizz Air в Україні залишилося тільки два літаки
Фото: exyuaviation.blogspot.com

Флот авіакомпанії "Wizz Air Україна" скоротився до двох літаків.

Як повідомляє

"Інтерфакс-Україна" з посиланням на представника компанії, літак, який мав базуватися у Львові, авіакомпанія повернула в парк материнської авіакомпанії. Раніше компанія повернула Wizz Air Hungary свій літак із донецької бази.

Компанія залишає два літаки на своїй київській базі.

Прес-служба Wizz Air Україна повідомляє, що відкриття львівської бази, заплановане на 30 квітня, відкладають на невизначений термін - до нормалізації ринкової ситуації. "Ми спостерігаємо значне спадання попиту подорожей в Україну та з неї. Ми сподіваємося, що така ситуація є тимчасовою, і повернемося до колишніх обсягів, тільки-но пасажирський попит відновиться. Зараз ми змушені реагувати на ситуацію зміною нашої маршрутної мережі та скороченням потужностей", - пояснив генеральний директор авіакомпанії Акош Буш.

Унаслідок цього

тимчасово відкладено запуск шести нових маршрутів зі Львова до Барселони, Неаполя, в Кутаїсі, Тель-Авів, Рим і Валенсію. Рейси до Дортмунда, Мілана і Венеції будуть виконувати.

Окрім того, два рейси з Києва - в Софію (з 2 травня) і Вільнюс (з 30 квітня), а також рейс Харків-Кутаїсі (з 1 травня) також тимчасово призупинено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram