ГоловнаЕкономікаБізнес

"Альфа-Смарт" - гаманець у мобільному телефоні!

Продукт працює на базі NFC-технології і дозволяє власникам смартфонів із підтримкою NFC розраховуватися за товари та послуги в безконтактній термінальній мережі MasterdCard Pay Pass

"Альфа-Смарт" - гаманець у мобільному телефоні!

Сьогодні смартфон став для багатьох центром сервісного й інформаційного всесвіту, повноцінно замінивши годинник, фотоапарат, щоденник, навігацію і т. ін. Тому нічого дивного, що й традиційні банківські сервіси також мігрують "у телефон". Зокрема, Альфа-Банк став першим банком в Україні, який пропонує клієнтам здійснювати платежі за допомогою мобільного телефону.

Перетворити смартфон на повноцінний "мобільний гаманець" можливо за допомогою послуги Альфа-Смарт. Продукт працює на базі NFC-технології і дозволяє власникам смартфонів із підтримкою NFC розраховуватися за товари та послуги в безконтактній термінальній мережі MasterdCard Pay Pass у більш ніж 15 тис. торгових точок і 32 тис. терміналів. Щоб здійснити транзакцію, досить лише піднести смартфон до термінала з функцією прийому безконтактних платежів.

Для того, щоб оформити послугу, необхідно бути клієнтом Альфа-Банку та абонентом провайдера зв'язку "Київстар". А також мати смартфон із NFC-модулем (список моделей, що підтримують NFC, можна знайти на сайті попереднього замовлення). Відкрити, за потреби, картку Банку, замінити або отримати sim-картку "Київстар" будь-хто зможе просто у відділенні.

Для зручності клієнтів Альфа-Банк пропонує залишити заявку

на сайті, після чого з клієнтом зв'яжеться співробітник Банку і запише його на оформлення Альфа-Смарт у відділенні о зручній для нього годині. На першому етапі реалізації проекту отримати Альфа-Смарт можна у двох відділеннях Альфа-Банку в столиці - "Київське" (вул. Б. Хмельницького, 17/52) і "Московське" (пр. Московський, 9).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram