ГоловнаЕкономікаБізнес

Одяг для силовиків шиє "регіоналка"

Дві пов'язані компанії виграють мільйонні тендери.

Одяг для силовиків шиє "регіоналка"
Ольга Сергеева
Фото: citymer.info

Тендери українських силових органів на закупівлю форми регулярно виграють дві компанії - "Астра Люкс" і "Формстиль", обидві пов'язані з однією людиною - заступником голови Солом'янської райорганізації Партії регіонів Ольгою Сергеєвою.

Про це йдеться в статті "Костюмчик для генерала" на LB.ua.

Ці компанії з незмінним успіхом перемагають на мільйонних тендерах для Генпрокуратури, МВС, митниці, Міноборони. Якщо 2011 року вони виграли конкурси на 37 млн грн, то за вісім місяців поточного року - вже більше за 100 млн грн.

Керівником "Астра Люкс" напряму є Сергєєва. Власником фірми "Формстиль" записана Ганна Туманова, яка вважається подругою Сергеєвої. Але станом на 2009 рік серед засновників компанії фігурував Юрій Сергеєв - син Ольги Сергеєвої.

Незважаючи на це, Сергеєва свою причетність до "Формстилю" категорично заперечує.

Коментувати надзвичайні успіхи двох фірм учасники ринку не хочуть. Тільки один зі співрозмовників натякнув, що колись Сергеєвій дуже допоміг Василь Грицак, нині депутат ВР від Партії регіонів. З 2001 по 2005 рік він очолював департамент матеріального забезпечення МВС. Тоді за його ініціативою була розроблена нова форма для співробітників міліції. Здійснювало його задум підприємство Сергеєвої "Астра Люкс".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram