ГоловнаЕкономікаБізнес

МТС заморозив тарифи на зв'язок

Оператор вирішив допомогти АМКУ з рішенням.

МТС заморозив тарифи на зв'язок
Фото: mts.com.ua

Мобільний оператор "МТС Україна" ввів мораторій на зміну тарифів на послуги мобільного зв'язку.

"Оскільки АМКУ воліє дати раду із ситуацією з тарифами, ми вводимо тимчасовий мораторій на зміни, щоб допомогти йому ухвалити зважене рішення", - повідомили в прес-службі компанії.

Представник прес-служби МТС також додав, що в компанії "МТС Україна" існує програма управління тарифами, спрямована на те, щоб надавати наявні пропозиції відповідно до змін уподобань абонентів.

"Профіль споживання абонентів постійно змінюється. Якісь послуги стають більш затребуваними, якісь відступають на другий план, змінюється їхня собівартість. Відповідно, коригуються обсяги надаваних послуг, їхні набір і ціни, і в бік підвищення, і зниження", - додав він.

Представник МТС зазначив, що за 2012 рік компанія випустила кілька десятків тарифів і провела велику кількість акцій, зокрема, зниження цін на дзвінки та SMS у Росію, Польщу й інші європейські країни, а також скасування плати за з'єднання.

Він також додав, що ринок телекомунікаційних послуг є одним з найбільш конкурентних - за 7 років тарифи на послуги мобільного зв'язку знизилися всемеро і залишаються найнижчими в Європі та країнах СНД.

Нагадаємо, АМКУ рекомендував "Київстару" і МТС знизити тарифи на зв'язок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram