ГоловнаКультура

У Києві намагалися незаконно захопити автостоянку

Затримано 40 представників охоронної фірми.

У Києві намагалися незаконно захопити автостоянку
Фото: pro-vincia.com.ua

Столична міліція затримала 40 представників приватної охоронної фірми, які намагалися незаконно захопити автостоянку в Деснянському районі Києва

Як повідомили "Коментарі" в Управлінні МВС України в Києві, невідомі заблокували автостоянку по вул. Мілютенка і почали демонтувати її за допомогою спецтехніки.

Правоохоронці, які прибули на місце події, встановили: на території автостоянки перебуває група чоловіків в уніформі приватної охоронної структури, вони оснащені бронежилетами і касками, перекрили рух і не пропускають на автостоянку власників автомобілів.

"При спробі правоохоронців зайти на територію невідомі почали чинити опір і блокувати вхід. Припинити протиправні дії вдалося лише за допомогою спецпідрозділу "Беркут". Затримано 40 представників охоронної фірми. У них вилучено газові балончики, бронежилети і каски", - зазначили в міліції.

Під час розслідування було з'ясовано, що раніше Господарський суд міста Києва виніс ухвалу про звільнення земельної ділянки однією зі сторін судового спору і доведення її до стану, придатного для використання за цільовим призначенням.

Також встановлено, що одна зі сторін грубо порушила чинний порядок виконання судових рішень, проігнорувала представників виконавчої служби та намагалася захопити автостоянку на вулиці Мілютенка за допомогою однієї з приватних охоронних структур.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram