Сім'я загиблого

У благодійної платформи «Люди допомагають людям» https://lpl.com.ua/ нові підопічні - вдова та син загиблого під Щастям десантника Владислава Блінова.

Влад і Катерина познайомилися у 2002 році, разом працювали. Влад був харизматичним та красивим молодим хлопцем, тому Катерина закохалася у нього з першого погляду.

У 2004 році народився первісток - Денис. Для Влада син був усім, вони разом гуляли, разом спали, разом їли. Татусь був і за няньку і за батька. Взагалі діти любили Влада, називали його «Блінчик», а він завжди грався з ними, віддячував за любов своєю щирістю.

Родина жила у щасті, людові та порозумінні.

 У 1998-2000 роках, Влад відслужив в ВДВ, був десантником. І коли почалась війна, він не зміг сидіти вдома, і чекати, коли війна та ворог прийде до їх спільного дому. Тому пішов у військкомат за повісткою. Так доброволець потрапив до 92-ої бригади. Він був заступником командира взвода, старшим сержантом Збройних Сил України.

Разом з бойовими товаришами Влад ніс службу на «0» позиції, на опорному пункті «Фасад» поблизу м. Щастя. «Нульовка» - це найгарячіша точка червоної зони. Лінія розмежування. Влад ніс службу професійно та відповідально. Був вправним воякою і гарним другом для своїх побратимів.

Заступник командира взводу 4-ї механізованої роти 2-го механізованого батальйону старший сержант Блінов Владислав Євгенійович загинув у Вербну Неділю, 5 квітня 2015 року. Поблизу м. Щастя, під час виконання бойового завдання. Через обстріл бойовиками з боку піщаного кар'єру з протитанкового керованого комплексу взводний опорний пункт на мосту в околиці міста Щастя під Луганськом. В результаті влучення ракети в мінний шлагбаум стався вибух. Міни ТМ-62 здетонували.

Нагороджений Орденом За мужність III ступеня (посмертно) та Орденом «Народний Герой України» (посмертно).

У Владислава Блінова залишилася дружина Катерина, яка без коханого чоловіка не уявляла свого життя. Вона так і не дочекалася з війни свого героя. Тепер Катерина сама виховує дванадцятирічного сина Дениса, який схожий на свого батька. Хлопець пишається татом-військовим, який взявши до рук зброю, добровільно встав на захист України.

Катерина та Денис потребують нашої допомоги. Адже родина після загибелі батька знаходиться дійсно у скрутному матеріальному положенні. Давайте поєднаємо зусилля і допоможемо! НОВІКОВА КАТЕРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА 4188370025127823 (Райффайзен банк Аваль).

Люди допомагають людям! Кому допомагаєш ТИ?!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram